Gedegen maatwerk en bij elke situatie denkend in oplossingen.

Neem Contact Met Ons Op

TUINKAMERS

Het comfort van binnen en het genot van buiten. Een fraaie tuinkamer combineert beide zaken tot in de perfectie en vormt een mooie overgang tussen woning en tuin. Een extra genietruimte. Van alle gemakken voorzien, zelf in te richten en de ruimte biedt de mogelijkheid om geheel (of deels) beschut te zitten. Een tuinkamer is immers een terrasoverkapping die rondom dicht is of dicht kan. Van deze tuinkamer kunt u het hele jaar genieten indien u deze voorziet van een goede terrasverwarming. Een tuinkamer wordt ook wel een ongeïsoleerde serre genoemd. Omdat deze tuinkamer voorzien is van zij- en voorwanden kunt u te allen tijde gebruik maken van uw terras. U kunt buiten gaan zitten wanneer het u uitkomt. Ongeacht het weer. Met een tuinkamer behoudt het buitenlevengevoel maar zit u toch lekker beschut.

COMFORT EN GOEDE LICHTINVAL

In een fraaie tuinmaker van JaDa veranda geniet u van elke zonnestraal. Geen zuchtje wind. Een aangename temperatuur. Met een overkapping is het mogelijk om ook buiten het zomerseizoen te genieten van uw prachtige tuin. Een tuinkamer biedt u veel comfort. Wanneer het weer minder goed is kunt u de glazen schuifdeuren dicht doen. Wind en regen blijven dan buiten terwijl de lichtdoorlating nagenoeg hetzelfde blijft. Bij mooi weer kunnen de glazen schuifdeuren open zodat u nog meer zal genieten van het prachtige zonnetje en de aangename temperatuur.

WAT IS EEN TUINKAMER?

Een tuinkamer is in principe een samenstelling van diverse andere onderdelen die JaDa veranda ook los verkoopt en plaatst. De basis is een overkapping, deze is nodig als frame en dak voor de tuinkamer. Om er een complete tuinkamer van te maken is een zij- en voorafdichting nodig, zodat de kamer compleet af te sluiten is wanneer u dat wenst. Om uw tuinkamer te voorzien van nog meer comfort kunt u deze ook uitbreiden met zonwering. Hierdoor wordt het geen broeikas als de zon er vol op staat en kunt u het hele jaar van uw tuinkamer genieten. Over andere opties en accessoires adviseert JaDa veranda u graag in de showroom.

KWALITEIT TUINKAMERS VOOR EN SCHERPE PRIJS

Met een tuinkamer van JaDa veranda kunt u zorgeloos genieten. Met alle stalen en aluminium verstevigingen welke een gewicht van minimaal 75 kg per m2 kan dragen zit u altijd veilig onder uw afdak. Tevens dragen alle tuinkamers een CE-markering, dit houdt in dat de overkapping voldoet aan alle Europese bouwnormen. De tuinkamers zijn hier gegarandeerd het meest voordelig voor u.

TUINKAMER IN UW EIGEN STIJL

JaDa veranda biedt tuinkamers aan in verschillende stijlen: klassiek, modern, strak of rond en zijn beschikbaar in diverse kleuren. De meeste daktypen zijn vaak zowel uitvoerbaar in glas als met polycarbonaat.