Gedegen maatwerk en bij elke situatie denkend in oplossingen.

Neem Contact Met Ons Op

SERRES

Een oase van licht. Een toonbeeld van schoonheid van kwaliteit. Een lust voor het oog. De Pallazzo Oase is een van de vele paradepaardjes van JaDa veranda. De hoogwaardig geïsoleerde serre is prachtige verruiming van uw huis en is voorzien van de beste kwaliteit glas. Hierdoor krijgt u niet alleen extra ruimte aan uw huis, maar profiteert u ook van een zee van licht. En worden we niet allemaal vrolijk van daglicht? Weer of geen weer, in een serre bent u binnen en buiten tegelijk: dag in, dag uit, vier seizoenen lang. Een serre maakt uw huis ruimer, lichter en gezelliger.

HET COMPLETE PLAATJE

JaDa veranda ontzorgt u van het begin tot het prachtige eindresultaat. Van de fundering tot de elektra en van het loodgieterwerk tot het stukadoren. U ontvangt een uitgebreide opdracht met de geplande werkzaamheden en u ontvangt een duidelijke tijdsplanning.
JaDa veranda werkt met een vast team van vakmensen die lange tijd met elkaar samenwerken en op elkaar ingespeeld zijn. Hierdoor kan het kwaliteitsbedrijf een effectief en kwalitatief hoogstaand product aan u leveren voor een zeer schappelijke prijs.
Van een serre zult u jaar en dag plezier hebben omdat u met behulp van experts de beste keuze maakt.
Op alle door JaDa veranda gerealiseerde serres kan een boven- of onderzonwering worden geplaatst worden. Eveneens is het plaatsen van een hordeur een mogelijkheid.