Gedegen maatwerk en bij elke situatie denkend in oplossingen.

Neem Contact Met Ons Op

Pallazzo XXL

Een BBQ met vrienden, een gezellige avond met het gezin of een heerlijke relaxavond met uw geliefde in de buitenlucht. In Nederland gooit het onvoorspelbare weer helaas vaak roet in eten. Met de exclusieve Palazzo XXL veranda hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Beschut en warm geniet u eindeloos van uw verblijf in de tuin. Uw leefgenot wordt vergroot door deze tweede woonkamer midden in het groen. Prachtig vormgegeven en perfect afgewerkt. Een droomproduct verkrijgbaar bij JaDa veranda. Ontdek uw voordelen van een Pallazzo XXL veranda en laat u uitgebreid voorlichten door JaDa veranda

Lichtinval en vrije doorgang

De Pallazzo XXL Deluxe is dé oplossing als u een grotere vrije overspanning van de goot wenst. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep van glas voorzien en met slechts twee palen. De grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang. Wanneer u kiest voor de Pallazzo XXL Deluxe ervaart u thuis het buitenleven. Geniet van de rust in uw tuin en blijf ’s avonds langer buiten zitten om van het mooie weer te genieten. Met eigen technische kennis voortkomend uit 20 jaar aluminiumtechniek is de Palazzo XXL Deluxe een verandaproduct waar JaDa veranda trots op is.

Kleuren en Coatings

De standaard kleuren van Pallazzo zijn wit, crème wit, Volcan, Nero en Quartz. U heeft natuurlijk ook een ruime keuze uit andere kleuren. De Pallazzo XXL Deluxe is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. U ontvangt 10 jaar garantie op alle coatings van Pallazzo. De coating draagt het internationale keurmerk. Dit is het strengste keurmerk voor verf, lak en poedercoating op aluminium.

Onzichtbare afwatering

De Pallazzo veranda is voorzien van een onzichtbare afwatering. De hemelwaterafvoer is namelijk weggewerkt in de palen. Hierdoor blijven de looks van uw overkapping strak en is er geen regenpijp zichtbaar. De goot is tevens voorzien van een bladvanger die zorgt voor een goede afvoer van het regenwater.

LED verlichting

Voor de gezelligheid is sfeerverlichting natuurlijk onmiskenbaar. Voor de verlichting van uw veranda worden, indien gewenst, LED spots gebruikt. Deze inbouwspots zijn volledig geïntegreerd in het verandadak. De bedrading en de behuizing van de spots zijn volledig weggewerkt in de liggers. Een groot voordeel van LED verlichting is het lage energieverbruik. Hiermee bespaart u op uw energienota én heeft u een fijne sfeer onder uw veranda

Glas

Het dak van deze veranda is uit te voeren met glas. Het voordeel van glas is dat er veel lichtinval is in de veranda. Onder dit glas kunt u de sterrenhemel en voorbijdrijvende wolken goed zien. Glas in de veranda is opgebouwd uit veiligheidsglas om vallend glas tegen te gaan. JaDa veranda voert dit dak met een gerust hart veilig uit met glas tot wel vier meter. De Pallazzo XXL Deluxe is hierop uitgebreid getest en cum laude geslaagd.

Polycarbonaat

Het dak van deze veranda is naast glas ook uit te voeren met polycarbonaat. Het grote voordeel van polycarbonaat is het gewicht. Polycarbonaat is een licht materiaal en daarmee zijn grote overspanningen tot wel 5,5 meter mogelijk. De lichtdoorlaatbaarheid van de polycarbonaatplaten verschilt per uitvoering. Opaal houd meer licht tegen dan helder, uiteraard helpen wij u bij het maken van de geschikte keuze in onze showroom. Alle polycarbonaatplaten geleverd door JaDa veranda worden geleverd door een UV-beschermende coating. Deze gaat de vergeling en veroudering van de platen tegen.

Uitbreidingen

De Pallazzo XXL Deluxe is gemakkelijk uit te breiden met zeer veel opties en accessoires.
Zo kunt u er zelfs een complete tuinkamer van maken.