Gedegen maatwerk en bij elke situatie denkend in oplossingen.

Neem Contact Met Ons Op

Pallazzo Helios

Uw eigen luxe en hedendaagse buitenruimte. De perfecte plek voor een BBQ, feestje of voor een ontspannen avond in de tuin. De Pallazzo Helios combineert comfort en stijl met een hoogwaardige aluminiumtechniek en is het resultaat van meer dan twintig jaar ervaring. Ontdek uw voordelen van een Pallazzo veranda en laat u uitgebreid voorlichten door JaDa veranda. De specialist in terrasoverkappingen, serres en tuinkamers is van advies tot plaatsing en afwerking van een Pallazzo Helios de juiste partij. De veranda is uitgevoerd met een moderne goot en is passend bij de hedendaagse bouwstijl. Minimalistisch design en bijpassende staanders kenmerken dit daktype.

pallazzo xl aventa, tuinkamers, jada veranda, overkappingen, tuinkamers, serres, screens vught, den bosch, goedkope veranda goedkope pallazzo serre, goedkope tuinkamer
pallazzo xl aventa, tuinkamers, jada veranda, overkappingen, tuinkamers, serres, screens vught, den bosch, goedkope veranda goedkope pallazzo serre, goedkope tuinkamer
pallazzo xl aventa, tuinkamers, jada veranda, overkappingen, tuinkamers, serres, screens vught, den bosch, goedkope veranda goedkope pallazzo serre, goedkope tuinkamer

10 jaar garantie

De standaardkleuren van de Helios change zijn wit, crème wit, Vulcan, Nero en Quartz. U heeft hiernaast een ruime keuze uit andere kleuren: deze veranda’s zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Het toegepaste aluminium is van Europese kwaliteit en de profielen worden geproduceerd bij erkende extrudeurs in Europa. Daarmee hebben we goed grip op de kwaliteit en kunnen we u 10 jaar garantie bieden op de coating. Deze coating wordt aangebracht onder het Qualicoat keurmerk. Het strengste keurmerk voor lakwerk.

Tuinkamer

Om nog langer te genieten van het heerlijke buitenleven kunt u kiezen voor toepassing van zijwanden. Deze zijwanden zijn opgebouwd uit een gerenommeerde aluminium profielserie en geproduceerd met sterke verstekverbindingen. Daardoor kunnen de zijwanden over de volledige hoogte uit één stuk glas worden voorzien. De zijwanden sluiten naadloos aan bij het dak. Ook hier geen schroeven in het zicht.

De techniek

Het uiterlijk van de veranda speelt een grote rol bij uw keuze, maar het is hetgeen wat zich onderhuids bevindt wat bijdraagt aan deze mogelijkheden. Pallazzo heeft onder andere aandacht besteed aan twee belangrijke eigenschappen.

  1. De ideale dikte van het aluminium in combinatie met het ontwerp. Dit geeft duurzame sterkte en zorgt voor zo groot mogelijke overspanningen.
  2. De dakverbindingen zijn onzichtbaar verwerkt in de constructie. Deze specificaties geven de producten van Pallazzo een hoogwaardige aanvulling voor uw huis.

Onzichtbare afwatering

De Pallazzo veranda heeft een onzichtbare afwatering: de hemelwaterafvoer is weggewerkt in de palen. De goot heeft een bladvanger die zorgt voor een goede afvoer van het regenwater.

LED verlichting

Voor de gezelligheid mag sfeerverlichting natuurlijk niet ontbreken. Voor de verlichting van uw veranda worden, indien u wenst LED spots gebruikt. Deze inbouwspots zijn volledig geïntegreerd in het verandadak. De bedrading en de behuizing van de spots zijn volledig weggewerkt in de liggers. Een groot voordeel van LED verlichting is het lage energieverbruik. Hiermee bespaart u op uw energienota.