Gedegen maatwerk en bij elke situatie denkend in oplossingen.

Neem Contact Met Ons Op

OVERKAPPING TERRAS

Maak het uzelf zo aangenaam mogelijk door een overkapping aan uw terras toe te voegen. Het ruime assortiment van JADA veranda bevat verschillende modellen van diverse materialen. Ze beschermen u tegen zowel felle zon als regenbuien en kunnen het gehele jaar door gewoon buiten blijven staan. Een overkapping voor uw terras zorgt voor een verhoogd comfort en de perfecte beschutting. Zo kunnen uw gasten en u gewoon buiten blijven zitten als het weer verslechtert!

OVERKAPPING TERRAS ALUMINIUM

Als we het hebben over duurzaamheid is een overkapping voor uw terras van aluminium ideaal! Dit materiaal laat zich eenvoudig bewerken en is zeer voordelig. Ook kunt u ze geheel afsluiten om te voorkomen dat u zich tijdens een regenbui uw gezellige middag of avond naar binnen moet verplaatsen. Het regenwater wordt handig via een ingebouwde goot afgevoerd. Deze en andere voordelen maken een overkapping voor het terras van aluminium van JADA VERANDA uitermate populair!

OVERKAPPING TERRAS PRIJZEN

Wilt u meer weten over de kosten van uw terras zonwering? Voor een overkapping van uw terras lopen de prijzen zeer uiteen. Deze zijn onder andere afhankelijk van het gebruikte materiaal en de grootte ervan. Bovendien zorgen we er altijd voor dat de overkapping perfect op uw woning aansluit. Dat doen we door op afspraak uw gevel op te meten. Met deze gegevens kunnen onze specialisten de overkapping geheel op maat maken. Als u meer wilt weten over de prijzen van uw terras overkapping kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website.