Gedegen maatwerk en bij elke situatie denkend in oplossingen.

Neem Contact Met Ons Op

Knikarm schermen

Maak veel meer gebruik van uw terras met een knikarm scherm van JaDa. Maak uw scherm uniek door zelf kleur van het doek te bepalen u heeft een zeer ruime keuze uit onze uitgebreide sfeervolle collectie.

JaDa heeft twee verschillende type knikarm schermen.

Onze Capri.

Dit is ons start model. Ontworpen voor de maximale maten van 5 meter breed en 3 meter uitval. Zijn kenmerken zijn robuust, eenvoudig systeem en zeer gunstig geprijsd uitvalscherm. Ondanks deze gunstigere prijs gaat dit niet ten koste van de duurzaamheid.
Een Capri is of elektrisch bedienbaar of handmatig met slinger

Onze Amalfi.

Dit is een erg stabiel knikarmscherm ontworpen voor zowel de grotere maten als de kleinere.  De maximale maten van dit scherm zijn breed 7,4 meter en 4 meter uitval ( of zelfs 12 meter breed en 4 meter uitval wanneer het scherm gekoppeld word) .
Ten opzichte van onze Capri is onze Amlfi wel wat duurder maar dit maakt hij goed door zijn sterkte, design en extra opties zoals een balein en verlichting.

Wij hebben beide schermen  hangen bij ons in de showroom waarbij we u de keuze geven tussen een scherm van top kwaliteit en een daar langs nog beter scherm.

jada veranda vught, den bosch, knikarm scherm capri
jada veranda vught, den bosch, knikarm scherm amalfi

knikarm scherm amalfi

knikarm scherm capri